Zuidam op Whatsapp | 06-22875848  | info@zuidambestrijding.nl  | Zuidam op Facebook

tegen elk type ongedierte

Ik sta u graag bij wanneer u van ongedierte last heeft, ongeacht wat het is. Voor elk ongedierte kan ik u een oplossing aanrijken. 

Daarnaast geeft ik tijdens mijn bezoek ook graag advies zodat u, uw probleem preventief kan voorkomen. Voor de veelvoorkomende werkzaamheden ben ik volledig gecertificeerd, en heb ik alle middelen daarvoor in huis. 

wespen

Tegen elk wespennest heb ik de oplossing voor u, in huis. Ik geef u ook de garantie dat de wespen wegblijven. Mochten de wespen toch terugkomen kom ik kosteloos mijn werk nogmaals afmaken.

kauwen / duiven

Wanneer u zonnepanelen heeft geinstalleerd wilt u geen last hebben van nesten en bijkomende problemen.
Tevens is het goed om de panelen zo schoon mogelijk te houden.
Omdat voorkomen beter is dan genezen installeren wij preventiemaatregelen om problemen met kauwen en duiven en uw zonnepanelen, tegen te gaan.

houtworm

Het zou zonde zijn als uw houtwerk van uw huis of ander gebouw door houtwormen achteruit gaat. Ik help u dan ook graag van deze beesten af.

Mieren

Mieren kunnen in grote getalen in uw tuin of huis voor overlast zorgen. Ik hoor graag van u, of ik deze beestjes mag komen verdelgen.

Muizen

Voor muizen geldt hetzelfde als ratten. Maar dit ongedierte kan veel brutaler in uw huis dingen overhoop gooien. Ik kom ze dan ook graag voor u verdelgen. 

mollen

Mollen kunnen van een mooi gazon een waar mijnenveld maken. Dit is zonde en het kan daarom lonen om deze mollen door mij te laten bestrijden. 

Hoornaars

Hoornaars in uw tuin kunnen heel vervelend zijn. Deze beesten doden is vaak de enige oplossing.

ratten

Ratten zijn zeer onhygiënische beesten en kunnen een ware plaag gaan vormen. Deze nare beesten kom ik graag bij u verwijderen.

Duiven

Voor duiven heb ik vogelwerings-oplossingen voor u beschikbaar. Zo kunt u preventief voorkomen dat duiven op een plek komen waar u ze niet wil hebben.

zilvervisjes

Zilvervisjes kunnen een hardnekkig probleem vormen in uw huis. Reden genoeg om deze beesten uit te roeien.

vlooien

Vlooien zijn zeer onaangenaam, en kunnen in de vacht van uw huisdieren, uw huis betreden. Ook hiervoor heb ik de oplossing voor u.

Vliegen

Vliegen al dan niet stekend, kunnen een mooie avond zomaar in het water doen vallen. Ook vliegen kom ik graag bij uw verdelgen. En geef u graag tevens, preventief advies.